​Toningsfarve og skyllefarve hos frisør i Stenløse

De hårfarver vi benytter i Kliptoteket, er af bedste kvalitet. Vi bestræber os hele tiden på, at følge med i udvilkingen af hårfarver til professionel brug. Vores hårfarver er de hårfarver på markedet, der lever bedst op til vores forventninger professionelt og i forhold til beskyttelse af vores arbejdsmiljø.

​​

Hårfarver er rigtigt spændende og ikke ligegyldige i forhold til klædelighed. En rød farve er ikke bare rød, den kan være både kold, varm, lys, mørk, ensfarvet, flerefarvet, tonerne er mange.

​​

Hvilken farve du skal have, kommer helt an på dine øjne, din teint, din oprindelige hårfarve, om du er farvet i forvejen, om den skal være permanent og gro ud eller kunne vaskes ud. Og selvfølgelig hvilke nuancer du selv bedst kan lide.

Skyllefarve

Skyllefarve er et fysisk farvemiddel, der lægger sig på overfladen af hårstrået. Fordelen ved en skyllefarve er, at den for det første giver pleje til håret og for det andet, at den gradvis bliver skyllet ud, når du vasker håret Den giver ingen udvoksning. Hvis du skyllefarver dit hår jævnligt vil det til sidst "sidde fast", og der vil vise sig en udvoksning som ved rigtige oxydationsfarver. Derfor er skyllefarve ideelt til dig, der ikke har prøvet at farve hår før, og gerne vil have en fortrydelsesret. Eller til dig der bare lige vil have glansen i dit hår frisket op. Skyllefarve holder ca. 6-10 hårvaske - alt efter hvilken nuance du vælger til din oprindelige hårfarve.

Toningsfarve

Toningsfarve er et farvemiddel, der lægger sig ind under hårstrået. Den holder en del bedre end skyllefarve, men går også gradvist ud af håret, så du undgår udvoksning.

Fordelen ved toningsfarve er, at du kan vælge at få en ny og spændende farveteknik næste gang du får ordnet hår. Der er nemlig ingen farverester i håret, der skal tages hensyn til. Den er derfor også god til at friske gråt hår op med, uden du behøver blive afhængig af, at skulle farve håret igen og igen. Holdbarheden varierer mellem 4-8 uger. Du skal blot vide, at det er et produkt, der er lavet til hår uden alt for meget gråt/hvidt hår, samt at den forbliver permanent, hvis du får behandlet håret med den flere gange.

Oxidationsfarve

I daglig tale også kaldet "rigtig" farve: Oxidationsfarve er et blivende farvepigment, der "åbner" hårstrået op, og lægger sig oven på de naturlige farvepigmenter. Fordelen ved oxidationsfarve er, at den holder utrolig godt og derfor har en fantastisk evne til at dække grå hår. Samtidig har den også en god lysningsevne hvilket betyder, at den kan farve "knald-pang" farver ind i mørkt hår. Vores oxidationsfarver er af højeste kvalitet, og indeholder ingen farlige stoffer, og vi kan lave alt med disse farver. Størstedelen af vores kunder ønsker disse, da det giver et flot spil og en fantastisk glans til håret.

​​

Plantefarver (Cellophanes - fremstillet udelukkende af planter)

Plantefarverne Cellophanes er fra firmaet Sebastian og er fremstillet af planter. Disse farver er velegnet til kunder, som er vilde med røde farver. De findes i rigtig mange flotte nuancer og de giver håret optimal glans og kan bruges så ofte du ønsker.

Afblegning

Afblegning er den mest traditionelle måde at gøre hår lysere på. Metoden bleger hårets naturlige pigmenter. Fordelen ved afblegning er, at du kan få det lige så lyst, som du ønsker, naturligvis hvis dit hår kan klare behandlingen. Det giver også en stivende effekt på fint hår, så håret får mere fylde. Ulempen ved blegning er, at det kan være hårdt ved håret. Ved for kraftig blegning kan hårstrået faktisk blive ødelagt.

Lysningsfarve

Lysningsfarve er en anden og lidt mildere måde at lysne hår på. Metoden er mildere, fordi den ikke fjerner hårets pigment, men nøjes med at lysne de pigmenter, der i forvejen er i håret. Fordelen er, at det ikke er så hårdt for håret.

Der er dog en ulempe ved lysningsfarve, hvis du vil have dit hår mange toner lysere end din oprindelige hårfarve. Lysningsfarve kan nemlig maks lysne 5 toner.

Hovedbunds- og hårdiagnose

Når du sætter dig i stolen hos Kliptoteket, vil Vi altid imens, vi arbejder med dit hår lægge mærke til, om håret er slidt, skadet eller på anden måde ødelagt og vi vil give dig gode råd om, hvilke produkter du kan bruge for at få det bedste ud af dit hår.

Permanent

Permanent er i mange munde et fyord - eller skal vi sige 80´er-ord. De væsker, teknikker og kurbehandlinger, vi bruger i dag er meget skånsomme for håret. Du kan vælge at få proptrækkerkrøller, bløde bevægelser, fylde eller en let struktur behandling. De væsker vi bruger hos Kliptoteket, har heller ikke en så høj pH-værdi som traditionelle væsker. Så du behøver ikke være frygte for, at dit hår bliver ødelagt, når du vælger permanent i Kliptoteket.

Hårkure

Selvom vi bruger milde væsker, når vi permanenter hår, kan vi ikke komme uden om, at det kan gøre håret mat, tørt eller skadet på anden måde. Det samme kan ske, hvis du bader meget i salt- eller klorvand, eller opholder dig i solen i længere tid uden beskyttelse i håret. Men der er ingen grund til, at fortvivle af den grund. Hårkure kan tilføre fugt, proteiner og de opbygger håret efter kemiske behandlinger, binder farvepigmenterne på håret og giver håret fugt, glans, elasticitet og spændstighed igen.​

Åbningstider​ i salonen

Mandag:

​Tirsdag:

Onsdag:

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30​

Torsdag:

9:00 - 17:30​

Fredag:

9:00 - 17:30

Lørdag:

​9.00 - 14.00​

Du kan booke din tid online.
​Let og hurtigt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på​ 20939669
​for at booke tid.

Kontakt​oplysninger

Kliptoteket

Egedalcentret 30f, Stenløse

Klik her for rutevejledning

​Mobil Tania :  2093 9669

Mobil Rose  : 20227088

Om ​firmaet

Hår og frisure er meget individuelt og er med til at skabe lige præcis din personlighed. 

Frisuren og hårfarven skal passe til din teint, dine farver, din ansigtsform og selvfølgelig din personlighed.