​Spørgsmål omkring frisører og hår i Kliptoteket

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål ang. hairextention/ hår forlængelse - her kan du få svarene:

Hvor langt skal mit eget hår være

Tag fat i håret på toppen af hovedet og hold fast om totten. Så måler du, om den kan nå ned til under din øreflip. Kan den det, er dit hår langt nok til, at behandlingen vil en sucess. Hvis den er den kortere anbefaler vi, at du venter.

Kan man se, at det er påsat

Nej ikke hvis dit hår har den rette længde. Vævekanterne er tynde, og dit eget hår dækker meget nemt det påsatte hår.

Hvor længe holder det

Det kræver vedligeholdelse/opløft ca hver 8-10 uge, og vedligeholdelsen er billigere hvis det udføres/opløftes før den 10. uge. Håret kan ikke falde af - det skal tages af. Håret fra Kliptoteket er af højeste kvalitet. Vores hår kan genbruges igen og igen hvis du passer på det og følger vores anbefalinger mht. produkter og pleje. Nogle kunder har haft sucess med at genbruge håret i op til 1 år. Der er minimalt håraffald, og der er ikke ombuk på håret som på mange andre hårtrenser - det vil sige, at vores trenser er bløde mod hovedbunden, hvor vi har oplevet trenser fra andre firmaer, som giver kløe og irritation i hovedbunden. Vi har testet hår i ca. 1 1/2 år, før vi begyndte at udføre disse behandlinger på kunder.

​Hvordan plejer jeg håret

Det er ægte menneskehår, som er "født" sort fra naturens side.

Herefter gennemgår håret en proces hvor det renses, lysnes og indfarves i alverdens toner, så det passer til vores skandinaviske farver. Herefter belægges det med en membran, der giver glans og håret behandles med hårpleje. De lysere hårtrenser er lysnet mange toner og derfor kræver extensionhår mere pleje end ens eget hår.

Hvis du bruger, de produkter vi anbefaler og ofrer en intensiv hårkur her i salonen hver 5.-6. uge, er du sikker på at både dit eget, og dit påsatte hår får den optimale pleje og beskyttelse samt optimal holdbarhed til din evt .hårfarve. Benytter du dig af vores erfaring og vejledning, så holder det påsatte hår sig i længere tid, før du behøver at ofre nyt extensionhår.

Håret kan styles med krøllejern, fladjern, føn, curlere og lignende. KLORVAND FRARÅDES PÅ DET KRAFTIGSTE ! Husk varmebeskyttende produkter.

​Hvad gør jeg, når jeg har besluttet mig for at få extension

Vi finder i fællesskab frem til hvilken længde og hvilke farver der vil passe til dig. Du bestiller tid og betaler et depositum på 1000 kr.

Hvad koster det

Det koster mest første gang, da du "investerer" i det nye tempel-hår. Du kan genbruge håret i op til 6 mdr. alt efter hvordan du passer og plejer håret. Her viser vi 4 priseksempler:

1 - Du har selv en længde på dit hår, der er under ørerne eller længere, og denne længde er du tilfreds med. Du ønsker dit hår mere fyldigt i den længde, du har.

Pris fra : 2800.- kr.

2 - Du har selv en længde på dit hår, der er under ørene eller længere, og denne længde er du tilfreds med. Du ønsker dit hår meget kraftigt i den længde, du har.

Pris fra : 3900.- kr.

3 - Du har selv en længde på dit hår, der er under ørerne eller længere. Du ønsker meget længere og mere fyldigt hår.

Pris fra : 5600,- kr.

4 - Disse priser afhænger af, hvor meget hår du selv har, og hvordan det færdige resultat skal være. Der er mange muligheder og derfor mange priser. Derfor er det vigtigt med et informationsmøde først. Her får du rådgivning om, hvilke muligheder der er og efterfølgende en pris på, hvad din behandling vil koste. Samtidig skal du regne med en ekstra udgift til en plejende shampoo + balsam / hårkur samt et beskyttende produkt, som benyttes før brug af fladjern.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker reflekser i mit nye hår

Du har alle muligheder for farver /reflekser. Fortæl os hvilken hårfarve du ønsker dig, og herefter mikser vi hårtrenserne i de forskellige farver, så det matcher dit eget hår. Næsten alt er muligt.

Åbningstider​ i salonen

Mandag:

​Tirsdag:

Onsdag:

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30​

Torsdag:

9:00 - 17:30​

Fredag:

9:00 - 17:30

Lørdag:

​9.00 - 14.00​

Du kan booke din tid online.
​Let og hurtigt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på​ 4717 1700
​for at booke tid.

Kontakt​oplysninger

Kliptoteket

Egedalcentret 30f, Stenløse

Klik her for rutevejledning

Hovednummer: 4717 1700

Mobil: 2093 9669

Mobil: 20227088

Om ​firmaet

Hår og frisure er meget individuelt og er med til at skabe lige præcis din personlighed. 

Frisuren og hårfarven skal passe til din teint, dine farver, din ansigtsform og selvfølgelig din personlighed.