✔ Miljøvenlige produkter

✔ Placeret i Egedal centret

Hårfarvning med perfekt resultat

Der er mange muligheder for at bringe nyt liv til dit look, og håret er et af de steder, hvor du virkelig kan lave mærkbare ændringer.

Med en hårfarvning skaber du en ændring i din fremtoning, som uden tvivl bliver bemærket, og der findes et utal af forskellige hårfarvnings produkter, så du kan få det, der matcher dit hår og dine ønsker.

Farvning af hår udelukkende med kvalitetsprodukter

Hos Kliptoteket i Stenløse tilbyder vi professionel hårfarvning. Vores frisører har alle stor erfaring med og uddannelse i farvning af hår, hvorfor du kan være sikker på et flot resultat.

Vi står også altid klar med kyndig rådgivning, hvis du ønsker hjælp til at vælge, hvordan du gerne vil have farvet dit hår eller gerne vil vide mere om de forskellige produkter.

Bestil tid til hårfarvning

Du kan ringe til os på telefon 47 17 17 00 eller lægge vejen forbi vores salon i Stenløse, hvis du vil bestille tid til en hårfarvning.

Vi lægger vægt på at skabe en hyggelig stemning i frisørsalonen og levere service helt i top. Hvis du har spørgsmål til hårfarvning kan du kontakte os på 47 17 17 00.​

Kontakt Kliptoteket

Egedalcentret 30f

3660 Stenløse

Telefon: 47 17 17 00

Telefon: 20 93 96 69

CVR nr.: 41385111

Book tid hos din Frisør her

Følg din frisør på Facebookinstagram-logo

"Pigerne er meget imødekommende og professionelle så jeg kommer helt sikkert igen!​"

★ ★ ★ ★ ★ -Emily Olsen

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra 11 anmeldelser fra Google