✔ Miljøvenlige produkter

✔ Placeret i Egedal centret

Håropsætning i Stenløse med erfaring

Håret er en stor del af en kvindens udseende, og derfor er det noget, som mange bruger timer på at sætte, inden de skal i byen, til reception eller til bryllup.

Om du er brud / konfirmand eller bare gerne vil se ekstra godt ud til fest, kan du komme forbi Kliptoteket i Stenløse og få lavet en flot håropsætning efter dine ønsker.

Stor erfaring med håropsætning

Vi har mangeårig erfaring med håropsætning til alle slags lejligheder, og vi har især mange kommende brude, der vælger os til at få lavet en smuk opsætning på den store dag.

Vores dygtige frisører er altid opdateret på, hvad der er nyeste mode, og derfor er du sikker på en flot og moderne håropsætning, så du kommer til at stråle.

Bestil tid til håropsætning

Du er meget velkommen til at ringe eller komme forbi vores salon i Stenløse, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille tid til håropsætning. Så kan vi sammen finde ud, hvad der passer til den begivenhed, du skal deltage i.​

Ved bestilling af håropsætning i Kliptoteket kræves et depositum på 500kr. senest 15 dage før behandlingen. Du kan ringe til os på telefon 47 17 17 00 eller besøge vores kontakt side her.

Kontakt Kliptoteket

Egedalcentret 30f

3660 Stenløse

Telefon: 47 17 17 00

Telefon: 20 93 96 69

CVR nr.: 41385111

Book tid hos din Frisør her

Følg din frisør på Facebookinstagram-logo

"Pigerne er meget imødekommende og professionelle så jeg kommer helt sikkert igen!​"

★ ★ ★ ★ ★ -Emily Olsen

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra 11 anmeldelser fra Google