​Hair extensions med ægte hår i Kliptoteket

Kliptoteket var en af de første frisører i Danmark, der i år 2001 startede den sunde hair extensions metode, hvor vi påsyr ægte tempelhår. Dette har givet os en solid og stor erfaring med hair extensions.

Kliptoteket har valgt, at arbejde med den teknik, som er mest skånsom ved det eksisterende hår. En teknik hvor vi væver og knytter tynde vævninger, som vi kalder "fundamenter" Derefter påsyr vi hårtrenserne på fundamenterne. Dette giver et meget flot og naturligt resultat. Disse hair extensions trenser kan ikke falde af, de skal tages af med en speciel nål som sikrer, at håret ikke tager skade.

Tværtimod "hviler" og beskyttes ens eget hår, imens man har hair extensions på hvilket gør, at du ikke behøver blive klippet så tit , når du har hair extensions på. Dette er også en god måde, at udføre det på, hvis du ønsker, at dit eget hår hurtigere skal vokse sig længere.

Det eneste, der kræves er: Tag på toppen af hovedet fat om den korteste tot hår, du kan få fat i, og hold fast om totten; så måler du, om denne tot kan nå ned til under din øreflip ! kan den det, er dit hår langt nok til, at behandlingen vil blive flot - er den kortere, anbefaler vi, at du venter.

Hair extensions kan fås i alle naturlige farver samt en lang række refleksfarver. Ønsker du din helt egen farve, kan det sagtens lade sig gøre, da vi så kan farve hårtrenserne ind i den ønskede nuancer, og de er så klar til den dag, du har en aftale for påsyning. Håret, vi arbejder med, er 100% ægte hår fra Indien. Denne kvalitet og struktur ligger meget tæt på det nordiske hår.

Hair extensions holder ca. 10 uger, alt efter hvor hurtigt ens hår gror. Hårtrenserne starter med at sidde helt ind til hovedbunden, og efterhånden som dit eget hår gror "følger hårtrenserne med" i det tempo, dit eget hår vokser. Derfor er det også forskelligt, hvor tit kunderne ønsker at "få hårtrenserne løftet op igen". Vi anbefaler, at håret ’løftes op’ ca. hver 8.-10. uge.

Håret kan ikke falde af, det skal tages af, hvorfor vi anbefaler, at der maks. går 10 uger imellem hvert opløft, da ens eget hår ellers kan filtre ved hovedbunden og derved tage skade.

De fleste kunder bliver så glade for deres flotte hår, at de prioriterer det frem for andre ting og vælger at sætte opløftning ind som en fast udgift.

Andre vælger efter 10 uger at få håret taget af og får det med hjem, indtil de senere skal til en stor fest eller simpelthen bare har tid eller råd igen. Når du ønsker fyldigt eller langt hår igen, bestiller du bare tid og husker at tage "dit hår" med!

Håret kan genbruges flere gange. Jo bedre du passer og plejer det, jo længere kan du genbruge det. Jo længere hår, des mere pleje. Vi anbefaler at man skifter håret efter 6 måneder.

Hair extensions er ideelt til:

​​

Personer, med fint hår, som ønsker fyldigere hår.

Personer, der ønsker kraftigere hår.

Personer, der ønsker langt hår her og nu.

Personer, der ønsker at skåne sit hår for kemiske farvebehandlinger vi kan sætte farvede trenser på, så det giver reflekser i håret.

Personer, der er kede af, at deres hår er glansløst og måske ødelagt, kan få flot og mere glansfuldt hår.

Personer, der ønsker et meget langt hår, men hvor håret vokser langsomt eller aldrig bliver rigtigt langt.

Personer, der ønsker at skjule plet-skaldethed eller en bar plet, fx pga. operation.

Kliptoteket garanterer, at du får højeste kvalitet hår, til en god pris. (håret kan genbruges i 6 mdr) hvis du passer på det, og følger vores anbefalinger for pleje og vedligehold. 

Åbningstider​ i salonen

Mandag:

​Tirsdag:

Onsdag:

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30​

Torsdag:

9:00 - 17:30​

Fredag:

9:00 - 17:30

Lørdag:

​9.00 - 14.00​

Du kan booke din tid online.
​Let og hurtigt.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på​ 4717 1700
​for at booke tid.

Kontakt​oplysninger

Kliptoteket

Egedalcentret 30f, Stenløse

Klik her for rutevejledning

​Mobil: 2093 9669

Mobil: 20227088

Om ​firmaet

Hår og frisure er meget individuelt og er med til at skabe lige præcis din personlighed. 

Frisuren og hårfarven skal passe til din teint, dine farver, din ansigtsform og selvfølgelig din personlighed.