✔ Miljøvenlige produkter

✔ Placeret i Egedal centret

Kliptoteket - Professionel og kvalitetsbevidst salon i Stenløse

Søger du en frisør, der giver sig tid til den enkelte kunde, som lytter til dig, når du fortæller, hvilken frisure du ønsker, og som leverer et smukt og professionelt resultat?

Så kom ind i Kliptoteket i Egedal Centret.

Frisure, der matcher din personlighed

Hår og frisure er meget individuelt og er med til at skabe lige præcis din personlighed. Frisuren og hårfarven skal passe til din teint, dine farver, din ansigtsform og selvfølgelig din personlighed. Skal din frisure give en blød volumen, have skarpe kanter eller skabe associationer til modehusene i Paris og Milano?

Uanset, hvad du ønsker, ved vores professionelle frisører, hvor vigtig frisuren er i din hverdag, hvorfor vi altid sørger for at afsætte ekstra tid til en snak om, hvad du ønsker af din nye frisure. I fællesskab finder vi frem til en løsning, der matcher lige præcis dine ønsker og resten af din person.

Alle vores frisører har den anerkendte 4 årige uddannelse

Hos Kliptoteket finder du udelukkende uddannede og professionelle frisører med et højt fagligt niveau. Vi har alle den fireårige anerkendte frisøruddannelse, hvilket garanterer dig en høj kvalitet, grundighed og en mere dybdegående teoretisk viden om hårtyper, klipning og metode.

Vi deltager løbende i faglige kurser i ind- og udland

Det er din tryghed for en professionel klipning efter dine behov.

Grøn frisør - Miljørigtige produkter

Kliptoteket var de første frisører i Danmark, der startede den sunde hairextension-metode, hvor vi påsyr ægte tempelhår. Derfor er du også garanteret stor erfaring og hår af højeste kvalitet, når det gælder hairextensions.

Vi befinder os i hyggelige og varme lokaler med 150 kvm nyistandsat salon, hvor du kan læne dig tilbage og nyde de nyeste faciliteter og den seneste teknologi inden for miljørigtige produkter uden parabener og parfumer.

Vi ligger midt i Egedal Centret i Stenløse, kun en kort gåtur fra S-toget og med masser af gratis parkeringsmuligheder ved centret. Så kom ind forbi vores salon og få en snak om din nye frisure.

– Vi glæder os til at se dig!

Du kan læse mere om vores frisører, åbningstider, produkter og rabatordninger her på hjemmesiden, ligesom du også kan læse meget mere om hårextensions og hårfarve. Kontakt os på telefon 47 17 17 00 eller via online booking for at bestille tid til en klipning, hårfarvning eller opsætning af hår til fest.

Kontakt Kliptoteket

Egedalcentret 30f

3660 Stenløse

Telefon: 47 17 17 00

Telefon: 20 93 96 69

CVR nr.: 41385111

Book tid hos din Frisør her

Følg din frisør på Facebookinstagram-logo

"Pigerne er meget imødekommende og professionelle så jeg kommer helt sikkert igen!​"

★ ★ ★ ★ ★ -Emily Olsen

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra 11 anmeldelser fra Google