✔ Miljøvenlige produkter

✔ Placeret i Egedal centret

Nyheder om frisør Klipoteket i Stenløse


Tania er hentet til Milano flere gange i år 2010 for at udføre Hairextension.


Team Kliptoteket laver ofte frisurer på modellerne til ugebladene.

Kliptoteket var med i All Stars koret fra Stenløse "Mikes kor"


Henrijette var også med i All Stars programmet, hvor hun var "byens talerør" til tv2, de kom og interviewede Henrijette om, hvad der blev talt om i byen, og kommenteret i forbindelse med All Stars udsendelserne.


Lisa der var med i X-factor får ordnet hår i Kliptoteket. Se& Hør var også være tilstede en dag hvor Lisa var på besøg i Kliptoteket, for at lave interview med Lisa. Artiklen vil efterfølgende kunne læses i Se & Hør og her på siden.
Vi alle glæder os, til hendes kommende album.


Lisa sang bla. til Kliptotekets 25 års jubilæum d. 1 Oktober 2008 til musik af Lars Winther


Tania og Hanne var i TV3 og vise hairextension i programmet med Mai-Britt Vingsøe Watt samt i TV2 som Maria Lucias faste frisør og makeupartist i nytårsshowet med Ole Stephensen.


D. 22⁄9-06 kommer t.v. på besøg hele dagen, for at lave en film om Kliptoteket. Tania har hovedrollen da emnet skal handle om frisøren fra Bagdad, der er blevet integreret i Danmark og nu er en kendt frisør, med uddannelse både i Irak og Danmark.

Vinderen fra scenen er din, Louise Toft, der vandt voksensang på TV2 år 2007, Louise Toft fra Skovlunde. Tania og Melanie fra Kliptoteket startede den store makeover med reflekser, klipning og Hairextension.​

Her ses Louise Toft i midten. Til højre for Louise: kosmetolog Ann Høj som udførte en ansigtsbehandling og make-up. Resten af gruppen er Tania, Melanie, Hanne og Henrijette fra Team Kliptoteket og negleteknikker Evy Nielsen (Nr. 3 i DM 2007)​

Annonce i ude og Hjemme d. 21/6-06

Kontakt Kliptoteket

Egedalcentret 30f

3660 Stenløse

Telefon: 47 17 17 00

Telefon: 20 93 96 69

CVR nr.: 32288073

Book tid hos din Frisør her

Følg din frisør på Facebookinstagram-logo

"Pigerne er meget imødekommende og professionelle så jeg kommer helt sikkert igen!​"

★ ★ ★ ★ ★ -Emily Olsen

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra 11 anmeldelser fra Google